måndag 2 juni 2014

En inställd återföring...

... tack och lov!

Både jag och läkare är helt eniga: min hälsa är det viktigaste nu. Därför blir det ingen återföring idag. Min kropp måste få läka ut och bli stark igen, innan vi påfrestar den med en graviditet.

Återföringen blir alltså framflyttad till efter semestern. Av våra nio fina embryon har tre utvecklats till blastocyster. Dessa tre ska frysas ner, eventuellt med fler blastocyster som de hoppas ska mogna fram till imorgon. 

Överstimuleringen är i allra högsta grad fortfarande aktiv. Eftersom vätskan i buken nu går ända upp till revbenen och diafragman, har jag fått svårare att andas och att behålla mat. Jag har fått dropp igen och måste antagligen ligga kvar några nätter till innan läget är under kontroll. 

Som tröst ligger jag och föreställer mig våra fina, fina embryon. Jag blir lycklig bara jag tänker på dem.

2 kommentarer:

 1. Låter som ett klokt och viktigt beslut. Grattis till tre blastocyster, perfekt att ha dem i frysen och dra igång med FET efter sommaren. Hoppas du blir bra snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!

   Jo, jag känner det själv - min kropp är rätt så mörbultad. Jag hoppas att jag får komma hem under veckan i alla fall, sen kommer jag bli sjukskriven några veckor men det lär jag behöva.

   Kram
   /Hedwig

   Radera

Tycker du att inlägget var intressant? Lämna en kommentar (men håll god ton) eller dela det med andra.

Om du inte vill skriva en kommentar kan du skicka ett meddelande istället. Använd formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mail till efter.endometrios@gmail.com